Прес-реліз Стрийський осінній Вернісаж

ПРЕС-РЕЛІЗ
 «СТРИЙСЬКИЙ ОСІННІЙ ВЕРНІСАЖ»

В рамках виконання стратегії «Туристична привабливість Львівського регіону» Туристичний Інформаційний Центр Стрия  реалізує проект «Стрийщина туристична».

В листопаді пройде виставка народної творчості «Стрийський осінній вернісаж».

На ньому майстри народної творчості будуть представляти вироби, які вони роблять своїми руками: різноманітні прикраси, сувеніри, картини. В перший раз ми побачимо вироби з шоколаду.

Під час Вернісажу ми будемо розказувати про наш  чудовий Стрийський край і презентувати різноманітні туристичні проекти.

З дітьми будуть працювати професійні аніматори (ігри, конкурси, танці).

22 вересня – останній астрономічний день літа, 23 вересня – початок осені, день осіннього рівнодення. Тому учасникам виставки рекомендовано використати в своїх презентаціях осінні мотиви.

З 16 по 22 вересня проходить міжнародний Європейський тиждень мобільності – свято сталого розвитку транспорту. 22 вересня – День без авто.

Ми запрошуємо вело-спільноту організувати свято для велосипедистів, для дітей змагання, конкурси та забави. Діти і дорослі зможуть перевірити свої знання по правилам дорожнього руху, відповідаючи на білети.

Запрошуємо художників, митців, музикантів, творчих людей. Покажіть Стриянам свої таланти.

Дата проведення: 22.09.2018 р.   Час проведення: 09:00 – 15:00.

З 11:00 – дозвілля для дітей:

• – кольорові личка, грим
  • – костюмовані фото в образі улюблених героїв
  • – танці, манси, флешмоб
  • – відкритий мікрофон «Я дитина Стрия»

13:00 – карооке на Майдані. Переможцю – приз Чекаємо дорослих і дітей!

Місце проведення: м.Стрий, майдан Ринок, центр площі, біля дерев’яної тимчасової споруди.

Співорганізатори: Екологічно туристичний просвітницький центр «Здоров’я», Агенція регіонального розвитку «Перспектива Стрийщини», Регіональний інформаційно-навчальний комунікаційний центр, ГО СтрийРоверСіті.

Партнери: благодійний фонд «Фонд громад Рідня», студія музичного розвитку та дозвілля ГумельKids, ГО спілка пенсіонерів ЗСУ Стрийського гарнізону, Львівський обласний центр народної творчості і культурно-освітньої роботи, ГО ВелоСтрийки, Стрийська районна рада, Стрийська районна державна адміністрація.

Інформаційні партнери: ТРК ЛАН,  рекламно-інформаційна газета Фортуна, радіо Стрий-ФМ, радіо Фреш-ФМ, газета Стрийське Поле, інформаційний портал Guru.ua

Відповідальний за проведення: Олександр Сікора, директор ТІЦ Стрий, тел. 067 5518335